SpaSereen is 16 mei jarig!

SpaSereen is jarig en dat vieren wij graag met u!
Wij zijn trots en dankbaar dat onze gasten onze kwaliteit en gastvrijheid al 7 jaar enorm waarderen. ‘Zo puur, zo aangenaam’ is en blijft ons motto.

Op onze verjaardag, woensdag 16 mei, rollen wij de rode loper voor u uit en kunt u genieten van een exclusief BBQ-diner voor €27,50 pp. Om 18.30 uur ontvangen wij u graag met een glaasje bubbels aan tafel waarna we in meedere gangen diverse vis- en vleesgerechten van de OFYR serveren (onder andere gamba’s, lams merquez, ossenhaas, zalmfilet en zeebaars en couscoussalade). We sluiten het diner af met een Italiaanse scroppino. Dat wordt dus genieten op 16 mei. 

Het menu:

  • Zalm met gegrilde asperges
  • Gambaspies met taugé-mangosalade
  • Zeebaars met wakame
  • Kippendijspie met lenteui en sambalboontjes
  • Lams Merques met yoghurt-mintdip en een couscoussalade
  • Ossenhaas met gegrilde kerrie-bloemkool

Wilt u gebruikmaken van dit feestelijke BBQ-diner, reserveert u dan uw saunabezoek en geef in het opmerkingenveld aan dat u gebruik wilt maken van het BBQ-diner (dat van 18.30 uur tot 19.45 uur wordt geserveerd). Klik hier om online uw arrangement of saunabezoek te reserveren.

Weer of geen weer: onze exclusieve BBQ-diner gaat door!

Mocht het weer tegenzitten, wordt het BBQ-diner binnen gereserveerd.

Wij hopen u op onze verjaardag te begroeten! 

En niet vergeten: ter gelegenheid van onze verjaardag krijgt u de gehele maand mei bij aanschaf van een 10-badenkaart een voucher voor een facial van 50 min. cadeau (ter waarde van € 65,-).