Vier de start van de zomer bij SpaSereen

Midzomeravond bij Spasereen
Midzomer is misschien wel de bekendste feestdag in Zweden. De dag waarop de zon het langst aan de hemel staat en de nacht het kortst is. Traditioneel viert men dan de start van de zomer. De midzomeravond valt jaarlijks op de vrijdag vlak vóór of na 21 juni. In het kader hiervan organiseert SpaSereen twee Midzomeravonden op vrijdag 22 juni en op zaterdag 23 juni

Na het succes op onze verjaardag verzorgen wij op deze Midzomeravonden opnieuw een exclusief BBQ-diner. We serveren van 18.00 tot 19.30 uur aan tafel in vijf gangen diverse vis- en vleesgerechten van de OFYR voor € 22,50. Tijdens de BBQ kunt u genieten van live muziek.

Gezien het beperkte aantal plaatsen, is het noodzakelijk hiervoor van tevoren reserveren. Wilt u gebruikmaken van dit feestelijke BBQ-diner, reserveert u dan uw saunabezoek en geef in het opmerkingenveld aan dat u gebruik wilt maken van het Midzomer BBQ-diner (dat van 18.00 uur tot 19.15 uur wordt geserveerd). Klik hier om online uw arrangement of saunabezoek te reserveren.

Daarnaast verzorgen wij op deze Midzomeravonden extra opgietingen en tijdens zonsondergang een (gratis) klankschalensessie op onze steiger. Genoeg redenen om vrijdag 22 juni of zaterdag 23 juni met ons de start van de zomer te vieren.

Wij hopen u op een van onze Midzomeravonden te begroeten!