Vandaag 20/10 is het max. aantal gasten overdag bereikt. Avondentrees vanaf circa 18:00 kunt u tel. reserveren.

vandaag geopend van 10.00 tot 23.00 uur vragen? 0346 217 222

Restaurant

Meesterwerkjes uit de keuken
Bij SpaSereen kunt u niet alleen in het stoombad genieten, maar ook aan tafel in ons restaurant. Of een mooi glas wijn van onze uitgebreide wijnkaart. Als u van lekker eten houdt, wil de kok u graag verrassen. Vanzelfsprekend koken wij met de seizoenen mee. U kunt het hele jaar genieten.

Eten en drinken
Een lekker hapje in de rustruimte. Of lekker uitgebreid aan tafel gaan. Onze menu’s houden rekening met lekkerbekken en verwende gasten. Sapjes en drankjes zijn daarop afgestemd. Uiteraard bent u ook voor vegetarische gerechten bij SpaSereen aan het goede adres.

Wij houden eveneens rekening met allergenen en allergieën. Hiervoor hebben we speciale producten in huis (te vinden op onze allergenenkaart). Onze koks luisteren graag naar al uw wensen!

Specialiteiten
Asperges, haring, mosselen, wild, voorjaars-, herfst- en wintergerechten… SpaSereen heeft ieder seizoen een nieuwe kaart. De keukenbrigade is ingesteld op zowel specialiteiten als lekkere snackgerechten. Daarnaast heeft SpaSereen een mooie wijnkaart, waarbij alle wijnen ook per glas te verkrijgen zijn.

Bekijk hier de SpaSereen Menukaart met de gerechten die wij in het winterseizoen serveren in ons restaurant.