Restaurant

MEESTERWERKJES UIT DE KEUKEN

Bij SpaSereen kunt u niet alleen in het stoombad genieten maar ook aan tafel. Of aan de bar. Als u van lekker eten houdt, wil de kok u graag verrassen. Vanzelfsprekend koken wij met de seizoenen mee. U kunt het hele jaar genieten.

Eten en drinken

Een lekker hapje in de rustruimte. Of lekker uitgebreid aan tafel gaan. Onze menu’s houden rekening met lekkerbekken en verwende gasten. Sapjes en drankjes zijn daarop afgestemd. Wat denkt u bijvoorbeeld van kabeljauw geserveerd met bataat, voorjaarsgroente en Hollandaise saus met een goed glas Chardonnay reserva van Norton? Of een lamsschouder geserveerd met couscous, gegrilde groente en honing-muntjus met een met een mooi glas rode wijn Beronia Crianza? Uiteraard bent u ook voor vegetarische gerechten bij SpaSereen aan het goede adres.

Wij houden eveneens rekening met allergenen en allergieën. Hiervoor hebben we speciale producten in huis (te vinden op onze allergenenkaart). Onze koks luisteren graag naar al uw wensen!

Specialiteiten

Asperges, haring, mosselen, wild, voorjaars-, herfst- en wintergerechten…SpaSereen kookt met de seizoenen mee en heeft een menu-/wijnkaart die daarmee overeenkomt. De keukenbrigade is ingesteld op zowel specialiteiten als lekkere snackgerechten.

Bekijk hier onze menu- en wijnkaart

Restaurant van SpaSereen
Relaxen op de vide
Buiten afspoelplaats
Beauty salon
Antieke deur zoutkristal cabine
SpaSereen buiten