Restaurant

MEESTERWERKJES UIT DE KEUKEN

Bij SpaSereen kunt u niet alleen in het stoombad genieten maar ook aan tafel. Of aan de bar. Als u van lekker eten houdt, wil de kok u graag verrassen. Vanzelfsprekend koken wij met de seizoenen mee. U kunt het hele jaar genieten.

Eten en drinken

Een lekker hapje in de rustruimte. Of lekker uitgebreid aan tafel gaan. Onze menu’s houden rekening met lekkerbekken en verwende gasten. Sapjes en drankjes zijn daarop afgestemd. Wat denk u bijvoorbeeld van een op de huid gebakken Zeebaars met een goed glas Chardonnay van Bodega Norton? Of van een botermalse tournedos met een mooi glas rode wijn van het beroemde wijnhuis Antinori? Uiteraard bent u ook voor vegetarische gerechten bij SpaSereen aan het goede adres.

Wij houden eveneens rekening met allergenen en allergieen. Hiervoor hebben we speciale producten in huis. Onze koks luisteren graag naar al uw wensen!

Specialiteiten

Asperges, haring, mosselen, wild, herfst- en wintergerechten…SpaSereen kookt met de seizoenen mee en heeft een wijn,- en menukaart die daarmee overeenkomt. De keukenbrigade is ingesteld op zowel specialiteiten als lekkere snackgerechten.

Bekijk hier onze menu- en wijnkaart van deze winter. 

Restaurant van SpaSereen
Relaxen op de vide
Buiten afspoelplaats
Beauty salon
Antieke deur zoutkristal cabine
SpaSereen buiten