Enquête speciale saunadag voor (ex)borstkankerpatiënten

Een dagje SpaSereen is altijd heerlijk genieten. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk mensen dit te gunnen. Of je nu klein, groot, dik of dun bent, het maakt niet uit. In de sauna kom je alle 'soorten en maten' tegen. Ook een borstsparende operatie of amputatie zou geen reden mogen zijn om jezelf je favoriete uitje te onthouden. Toch blijkt dat nog steeds veel vrouwen hierna niet meer naar de sauna gaan, omdat ze bang zijn voor starende blikken en zich niet op hun gemak voelen.  
 
Hoewel wij hopen dat niets of niemand een (ex)borstkankerpatiënt ervan zal weerhouden om te genieten van een heerlijk dagje sauna, hebben we voor deze doelgroep het idee opgevat om een speciale besloten dag voor (ex)borstkankerpatiënten te organiseren op dinsdag 9 oktober. Graag willen wij weten of er behoefte is aan zo’n speciale dag met lotgenoten. Vandaar dat wij deze korte enquête sturen om de interesse te achterhalen.
 
Mocht zo’n dag voor u helemaal niet van toepassing zijn, dan is dat uiteraard heel fijn en hopen wij dat u het ons niet kwalijk neemt dat wij deze mail aan u hebben verzonden. Wellicht kent u wel iemand in uw directe omgeving voor wie deze dag interessant zou kunnen zijn. Zou u dan deze nieuwsbrief met hieronder de link naar de enquête willen doorsturen? Alvast bedankt. Hopelijk kunnen we veel vrouwen, die nu niet meer durven, (weer) laten genieten van een dagje sauna.
 
Om de enquête in te vullen, klikt u hier. Het invullen kost nog geen minuut.
 
Met vriendelijke groet,
Het team van SpaSereen