Zondag t/m donderdag geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Vrijdag en zaterdag tot 23:30 uur. vragen? 0346 217 222

Mindset talks

Na de succesvolle aftrap in 2019, organiseert SpaSereen ook in 2020 weer gratis Mindset-talks. Het thema van aankomende maand is Van piekeren naar vertrouwen. U verlaat deze Mindset Talk vol inspiratie en inzichten waarmee u de acties kunt nemen om uw doelen te bereiken. klik hier voor meer informatie. Deelname aan de Mindset-talks alleen i.c.m. saunabezoek.

Even voorstellen: 

Ik ben Nicole Engels (36 jr), psycholoog MSc. en ondernemer met ruim 11 jaar ervaring op het gebied van Talent Development binnen het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik een grote passie voor het samenwerken met de universele wet van de aantrekking.

De unieke mix van mijn wetenschappelijke & psychologische achtergrond, mijn jarenlange praktijkervaring als gedragstrainer & coach in het bedrijfsleven, plus mijn ervaringen op gebied van het leren doelen realiseren door de universele wetten voor je te laten werken; zorgt ervoor dat ik over een uitgebreide toolkit beschik waarmee ik jou kan helpen in zowel je persoonlijke als je zakelijke ontwikkeling.

Wanneer ik zelf behoefte heb aan wat me-time of ontspanning dan is SpaSereen het Wellnessresort waar ik zelf ook heenga. Ik hoop dat het bijwonen van één van de Mindset-talks van jouw wellness-bezoek bij dit prachtige resort een nóg rijkere ervaring mag maken. Ik zou het enorm leuk vinden je in één van de workshops te gaan ontmoeten!

Mindset Talk februari: Van piekeren naar vertrouwenIn de westerse wereld werken wij veel vanuit ons hoofd. Als jij met regelmaat beren op de weg ziet, twijfelt aan jezelf, in “ja-maar” denken vervalt, (te)veel bezig bent met de mening van anderen, angst ervaart dat je niet goed genoeg bent dan ben je in een vorm van piekeren vervallen. Piekeren is wanneer je blijft hangen in je negatieve gedachten en gevoelens. Al dit piekeren kan zelfs tot lichamelijke klachten als een hoge bloeddruk, rugklachten of chronische vermoeidheid leiden. Wat maakt dat we gaan piekeren en nog belangrijker, hoe kan jij het patroon van piekeren ombuigen naar iets positiefs? In deze mindtalk leer jij het doel van piekeren beter begrijpen en krijg jij verschillende handvatten aan gereikt om de shift naar een gevoel van vertrouwen te kunnen maken. Datum 11 februari 2020.

Over de workshop: Wat je tijdens de mini-workshop gaat leren is van grote waarde. Ik geloof dat je het meeste leert door in de praktijk te oefenen met wat je tijdens deze mindset talk leert, dus naast waardevolle kennis ontvang je ook verschillende praktische tools waar je na de workshop direct mee aan de slag kunt. Ook is er ruimte voor vragen en interactie met elkaar naast de kennis die ik met je deel. Neem pen en papier mee, want je krijgt veel interessante informatie en tools die je na onze tijd samen zult willen gebruiken. Je verlaat deze Mindset Talk vol inspiratie en inzichten waarmee jij de acties kunt nemen om je doelen te bereiken.

Praktische informatie:

  • De sessies vinden plaats in de rustruimte.
  • Neem een flesje water mee.
  • Pen & Papier.
  • Wees open minded en zorg dat je er klaar voor bent om geïnspireerd te worden.
  • Reserveren op basis van beschikbaarheid.

 

RESERVERINGSFORMULIER

    Klik hier om de privacyverklaring te lezen.