vandaag geopend van 10.00 tot 23.00 uur vragen? 0346 217 222

Body & Mind dagen

Na de succesvolle aftrap in november, organiseert SpaSereen ook in december weer gratis Mindset-talks. Het thema van aankomende maand is Effectief leren communiceren. U verlaat deze Mindset Talk vol inspiratie en inzichten waarmee u de acties kunt nemen om uw doelen te bereiken. klik hier voor meer informatie. Deelname aan de Mindset-talks alleen i.c.m. saunabezoek.

Even voorstellen: 

Ik ben Nicole Engels (36 jr), psycholoog MSc. en ondernemer met ruim 11 jaar ervaring op het gebied van Talent Development binnen het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik een grote passie voor het samenwerken met de universele wet van de aantrekking.

De unieke mix van mijn wetenschappelijke & psychologische achtergrond, mijn jarenlange praktijkervaring als gedragstrainer & coach in het bedrijfsleven, plus mijn ervaringen op gebied van het leren doelen realiseren door de universele wetten voor je te laten werken; zorgt ervoor dat ik over een uitgebreide toolkit beschik waarmee ik jou kan helpen in zowel je persoonlijke als je zakelijke ontwikkeling.

Wanneer ik zelf behoefte heb aan wat me-time of ontspanning dan is SpaSereen het Wellnessresort waar ik zelf ook heenga. Ik hoop dat het bijwonen van één van de Mindset-talks van jouw wellness-bezoek bij dit prachtige resort een nóg rijkere ervaring mag maken. Ik zou het enorm leuk vinden je in één van de workshops te gaan ontmoeten!

Mindset Talk December: Leer Effectief Communiceren Je communiceert de hele dag. Soms verloopt je communicatie helemaal naar wens, maar er zijn ook situaties waarin deze moeizaam verloopt wat er vervolgens in kan resulteren dat beoogde doelen niet behaald worden. Want elk gesprek dient een doel. Wanneer beide partijen in een gesprek zich gezien, gehoord en begrepen voelen dan verloopt een gesprek vaak soepel, want dan is er wederkerigheid in de communicatie. Maar hoe doe je dat nou? In deze mini-workshop krijg jij verschillende handvatten. Data, 11 en 14 december 2019

Mindset Talk Januari: Durf te Veranderen Het leven verandert continu. Of het nou gaat om de inhoud van je werk, de relaties in je leven, onverwachte situaties die zich voordoen of de dromen en doelen die jij na streeft voor jezelf. Wil jij in elke situatie je geluk kunnen vinden en/of vasthouden en wil jij leren hoe jij nieuwe doelen bewerkstelligen dan zul je om moeten kunnen gaan met het proces dat “verandering” heet. In de mini-workshop “Durf te Veranderen” ontdek jij hoe jij kunt gaan samenwerking met je mind wanneer je met veranderingen geconfronteerd wordt. Data, 8 en 11 januari 2020.

Over de workshop: Wat je tijdens de mini-workshop gaat leren is van grote waarde. Ik geloof dat je het meeste leert door in de praktijk te oefenen met wat je tijdens deze mindset talk leert, dus naast waardevolle kennis ontvang je ook verschillende praktische tools waar je na de workshop direct mee aan de slag kunt. Ook is er ruimte voor vragen en interactie met elkaar naast de kennis die ik met je deel. Neem pen en papier mee, want je krijgt veel interessante informatie en tools die je na onze tijd samen zult willen gebruiken. Je verlaat deze Mindset Talk vol inspiratie en inzichten waarmee jij de acties kunt nemen om je doelen te bereiken.

Praktische informatie:

  • De sessies vinden plaats in de rustruimte.
  • Neem een flesje water mee.
  • Pen & Papier.
  • Wees open minded en zorg dat je er klaar voor bent om geïnspireerd te worden.
  • Reserveren op basis van beschikbaarheid.

 

RESERVERINGSFORMULIER

    Klik hier om de privacyverklaring te lezen.