SpaSereen is tot en met 28 april gesloten. We hopen u daarna weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Zondag t/m donderdag geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Vrijdag en zaterdag tot 23:30 uur. vragen? 0346 217 222

Lift Summum

De Lift Summum behandeling is een exclusieve gezichtsbehandeling die zich richt op het verstevigen en liften van uw huid en onmiddellijk tekenen van huidveroudering en vermoeidheid verzacht. De behandeling richt zich specifiek op het gladstrijken van de rimpels met de Combleur rimpelfiller, waarbij ook uw decolleté uitvoerig wordt meegenomen.

SpaSereen heeft een samenwerking met het prestigieuze Franse skincare merk Guinot. Guinot ontwikkelt cosmeticaproducten en behandelingen van de allerhoogste kwaliteit, tailor made op de verschillende behoeftes van de huid. Een behandeling begint dan ook altijd met een persoonlijk consult en een grondige huidanalyse, waarop vervolgens de behandeling wordt aangepast. De samenwerking met Guinot geeft SpaSereen de mogelijkheid om zowel huidverbetering én een optimale wellness beleving te bieden.

De geheimen van de Lift Summum behandeling

 • Lift Summum exfoliëring
  De schoonheidsspecialiste scrubt het hele gezicht en de hals, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd en de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een gladde huid.
 • Lift Summum massage
  Deze massage stimuleert het onderhuids bindweefsel. De ingrediënten van het serum helpt de huidelasticiteit te herstellen waardoor de spanning van de huid worden verbeterd en verslapping wordt tegengegaan.
 • Lift Summum rimpelfiller
  De schoonheidsspecialiste brengt de waardevolle Combleur rimpelfiller aan met Hyaluronzuur bolletjes, Mahonie schors extract en Longevitine (zeewierextract). Dit vermindert het verschijnen van rimpels en hermodelleert de contouren van de ogen, het voorhoofd, de neusplooi en het decolleté.
 • Lift Summum masker
  Ter afsluiting van de Lift Summum behandeling brengt de schoonheidsspecialiste het Lift Summum masker op met o.a. Mahonie schors extract en gestabiliseerde vitamine C. Dit spant de huid aan, hermodelleert de gezichtscontouren en zorgt voor een liftend effect.

Uw schoonheidsresultaten

 • Uw rimpels en lijntjes worden onmiddellijk gladgestreken.
 • Lift van uw gelaatstrekken.
 • Herstelt de elasticiteit en het volume van uw huid.
 • Hermodelleert uw gezichtscontouren.
 • Uw huid wordt verstevigd en straalt weer.
Online reserveren