SpaSereen is tot en met 28 april gesloten. We hopen u daarna weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Zondag t/m donderdag geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Vrijdag en zaterdag tot 23:30 uur. vragen? 0346 217 222

Face Welcome

De Face Welcome behandeling is een heerlijk verzorgende gezichtsbehandeling, die start met een reiniging. Daarna wordt de huid ontdaan van dode huidcellen d.m.v. een peeling. Vervolgens krijgt uw huid een hydraterend of voedend masker, afhankelijk van uw huidtype. Tijdens het masker ontvangt u een hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidconditie.

Al onze gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met het professionele Franse merk Guinot. Guinot is dé expert op het gebied van professional skincare, met geavanceerde treatments en de beste skin saving producten, waarbij de schoonheid en de gezondheid van de huid voorop staat.

Guinot ontwikkelt cosmeticaproducten en behandelingen van de allerhoogste kwaliteit, tailor made op de verschillende behoeftes van de huid. Een behandeling begint dan ook altijd met een persoonlijk en diepgaand consult en een grondige huidanalyse. De gedegen opgeleide Guinot skinprofessionals van SpaSereen zijn ware experts in huidverzorging en huidverbetering.

Niet alleen huidverbetering, ook de beleving staat bij Guinot hoog in het vaandel. Zo biedt het merk wellness treatments met een heerlijke geurbeleving. Dit, naast het instant huid boostende effect, maakt Guinot tot de perfecte beautypartner.

Online reserveren