SpaSereen is tot en met 28 april gesloten. We hopen u daarna weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Zondag t/m donderdag geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Vrijdag en zaterdag tot 23:30 uur. vragen? 0346 217 222

Age Summum

Met de Age Summum behandeling bieden wij u een intensieve Anti-aging gezichtsbehandeling waarbij u rimpels en lijntjes worden gladgestreken en uw huid een jeugdige uitstraling krijgt. SpaSereen heeft een samenwerking met het prestigieuze Franse skincare merk Guinot. Guinot ontwikkelt cosmeticaproducten en behandelingen van de allerhoogste kwaliteit, tailor made op de verschillende behoeftes van de huid. Een behandeling begint dan ook altijd met een persoonlijk consult en een grondige huidanalyse, waarop vervolgens de behandeling wordt aangepast. De samenwerking met Guinot geeft SpaSereen de mogelijkheid om zowel huidverbetering alsmede een optimale wellness beleving te bieden.

De geheimen van de behandeling

 • Dermabrasion peeling
  De schoonheidsspecialiste peelt het hele gezicht en de hals met Gommage Dermabrasion om de huid een jeugdiger uiterlijk te geven door de dode huidcellen te verwijderen, zodat jonge cellen zichtbaar worden.
 • Anti-Aging Massage
  De exclusieve grepen van de anti-aging massage laten de waardevolle werkzame bestanddelen van de met Hyaluronzuur en DNA verrijkte serum diep in de huid doordringen. De huid wordt verstevigd en de gelaatstrekken lijken jonger.
 • Masker met Pro-Collageen
  Ter afsluiting van de behandeling brengt de schoonheidsspecialiste het waardevolle Masque Age Summum met Pro-Collageen aan, om de huid haar jeugdige uitstraling terug te geven. Deze behandeling is inclusief epileren en onzuiverheden verwijderen.

Uw schoonheidsresultaten

 • Uw rimpels en lijntjes worden onmiddellijk gladgestreken.
 • Uw huid wordt verstevigd.
 • Uw gezicht straalt weer.
Online reserveren