vandaag geopend van 10.00 tot 23.30 uur vragen? 0346 217 222

Besloten saunadag dinsdag 9 oktober

Begin augustus stuurden wij een enquête naar al onze nieuwsbriefabonnees om te peilen in hoeverre er interesse zou zijn voor een speciale saunadag op dinsdag 9 oktober voor (ex-)borstkankerpatiënten.

De resultaten van de enquête hebben ons doen besluiten om deze speciale besloten saunadag daadwerkelijk te organiseren op dinsdag 9 oktober 2018. Op deze dag is SpaSereen van 10.00 tot 20.00 uur exclusief geopend voor vrouwelijke (ex-)borstkankerpatiënten met een vrouwelijke introducé.

Deze dag geldt een gereduceerd entreetarief van EUR 25 p.p. Daarnaast serveren wij die dag om 17.30 uur een (gratis) amuse in ons restaurant en ontvangt u aan het einde van uw bezoek een mooie SpaSereen-tas met daarin o.a. een voucher voor een Rasulbehandeling.

Het is noodzakelijk om vooraf te reserveren voor deze speciale dag. U kunt reserveren via het speciale formulier hieronder op deze pagina. Indien u op deze dag ook een behandeling of massage wilt boeken, verzoeken wij u vriendelijk om dit te melden in het opmerkingenveld. Er wordt dan contact met u opgenomen om de behandeling of massage in te plannen voor die dag. Ook kunt u hier aangeven met hoeveel personen u komt.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op dinsdag 9 oktober a.s. tussen 10.00 en 20.00 uur om u op deze besloten dag te verwennen en heerlijk te laten ontspannen. NB. SpaSereen is op 9 oktober na 20.00 uur gesloten.

Met vriendelijke groet,

Het team van SpaSereen

 

P.S. voor de goede orde beantwoorden wij langs deze weg nog enkele vragen die n.a.v. onze enquête zijn gesteld:

Hoe komt SpaSereen aan mijn gegevens?
SpaSereen heeft begin augustus een enquête verstuurd naar alle mensen die zich ooit hebben aangemeld voor de nieuwsbrief, die maandelijks wordt verstuurd.

Mag ik mijn man meenemen?
Wij organiseren deze dag nu alleen voor vrouwen met borstkanker en een vrouwelijke introducé. Wij zijn ons er tevens van bewust dat ook mannen borstkanker kunnen krijgen, maar hebben besloten de dag besloten te maken voor vrouwen.

Hoe was de respons op de enquête?
Er hebben ruim 400 respondenten gereageerd op onze enquête. En hoewel gelukkig vele vrouwen aangaven gewoon naar de sauna te gaan na een borstsparende operatie of amputatie, gaf een overgrote meerderheid aan het toch wel op prijs te stellen als er een speciale besloten dag wordt georganiseerd om die eerste drempel over te kunnen. Vele vrouwen gaven aan dat zij bij voorkeur niet alleen komen, maar graag met een vriendin, moeder of dochter.

RESERVERINGSFORMULIER VOOR 9 OKTOBER

  • Geef hier het aantal personen aan.
    Klik hier om de privacyverklaring te lezen.